Om klinikken

Om klinikken

Er du på jakt etter en fotterapeut i Saltdal? Saltdal Fotklinikk ble startet opp i 2004. I oktober 2008 ble jeg ansatt, og i februar 2009 ble vi et AS. Saltdal Fotklinikk har per dags dato en ansatt – Synnøve Vassbotn.

Jeg er autorisert fotterapeut etter 3-årig utdannelse i fotterapi og har jobbet som fotterapeut siden 2009. Jeg er medlem av Fotterapeutforbundet og Delta og har hatt verv i nordland krets for fotterapeuter siden 2011. Jeg er pr. i dag leder for kretsen som er under Fotterapeutforbundet.

På Saltdal fotklinikk kan du få behandling til dine føtter og fotlidelser, råd om egenpleie. Hjelp med inngrodde, skadde og tykke negler. Informasjon, råd og veiledning om fotøvelser og sko.

Visste du dette om fotterapeuter?

  • Vi er autorisert helsepersonell.
  • Vi behandler smertefulle negler skånsomt og effektivt
  • Vi reduserer skadelige belastninger og feilstillinger i foten
  • Vi behandler hard hud og sprekker, vorter, torner, fot- og neglesopp
  • Vi veileder i riktig bruk av sko, såler og strømper
  • Vi henviser til annet helsepersonell ved behov

Har du spørsmål til en fotterapeut i Saltdal?

Kontakt meg gjerne dersom du har spørsmål. Jeg kan hjelpe deg med din fothelse.

Mine leverandører

ametrine GehwolBasisfot Camillen akileine